Popper

The one and only
Hunden som bevisade att "för stor" inte finns
Högt älskad och djupt saknad

J SECH Jackpack PG " Popper"
Född 1999-08-17

Den 9 maj 2014 fick Popper somna in efter att han akut blivit dålig.
Som många gamla hundar fick han med åren lite försämrad syn och hörsel, blev lite stel och trött, men han var "med" in i det sista.
Balansen försämrades på kort tid och dagen före hade han börjat tappa balansen då och då, samtidigt som han ibland kunde hoppa upp i soffan själv. Han verkade inte ha särskilt ont eller lida av sitt tillstånd, men då ingen förbättring kunde anas, utan risken för att han plötsligt inte skulle kunna resa sig själv efter att ha trillat omkull tog vi i samråd med veterinären beslutet att låta honom få somna in, lugnt och stilla i hemmiljön.

Det är en stor förlust för oss alla, en underbar karaktär som verkligen levde upp till epitetet VIP - Very Important Parson.
Han är skälet till att jag idag har flera hundar av rasen hemma och han introducerade oss till ett stort trevligt umgänge som sträcker sig ut i världen. Trots att han aldrig användes i avel av olika anledningar så kommer han ändå att leva vidare genom sina många syskonavkommor och andra släktingar.

Tack Marie på Kennel Jackpack för en underbar livskamrat som fick ett långt och bra liv med en härlig pensionärstillvaro på ålderns höst.

Kommentarer

Skriv ditt meddelande här

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback