Nytt år och nya utmaningar

117158-33

För året som kommer hoppas vi på riktigt bra utställningsresultat för Russin i första hand, men även för Jonte när han är med - och för Popper när han åter får ställas som veteran (vilket han även i år får vänta med tills efter sin födelsedag den 17/8). Reglerna för veteraner ändrades 1/1-07 till att hunden ska vara fyllda 8 år och inte som tidigare 7 år. Blir lite konstigt, Popper gick som veteran i höstas men får inte gå som veteran under våren och sommaren?!

Vi hoppas kunna få till några öppenklassprov i viltspår för Russin, kanske man lyckas motivera Jonte till ett anlagsprov i år??

Det ska tränas i grytet med den lilla, hennes mål är godkänt karaktärsprov, anlagsprov och helst oxå ett apporteringsprov för titeln godkänd eftersökshund i gryt.

Fortsättningskurs för Jeppe står oxå på Jontes program.

Popper jobbar på som "pensionärshund" och får följa med på diverse utflykter och påhitt.

Kommentarer
Postat av: Emma & Henke

Det blir spännande att följa allas mål under det kommande året...... Russin kan ju gärna få träffa Henke istället, han är en oxå en snäll kille, man ska inte luras av storleken

hej svejs

Postat av: Malin

Jag har stora planer för Doggy 2007, hoppas bara att det håller hela vägen.. *fniss* Russin har ju träffat Henke, när hon kom över att han var stor & svart, inga probs

2007-01-02 @ 19:20:21
URL: http://madofi.webblogg.se/

Skriv ditt meddelande här

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback