Bellman - vår första parson

BellmanBellman

Mitt bidrag till dagens valpbilder blir dessa.

Detta är Schoones Bellman, vår första parson. 1999-05-02 - 1999-09-08
Han föddes i maj 1999 hos Heinz & Ulla på kennel Schoone's i Ekeby.
Två månader senare flyttade han hem till oss i Staffanstorp och lyckan var total.
Under sitt korta liv hann han med en del... Bandaget på några av bilderna berodde på en krock med husse under en lek i trädgården då Bellman fick en spricka i benet...
I september blev han överkörd av en bil när vi var ute på promenad med min svägerska och knappt månadsgamla brorson. Ett trauma jag inte önskar någon annan att behöva uppleva.

Eftersom vi bestämt oss för att ha hund och redan vant oss vid ljudet av små tassar på parketten, så letade vi upp en ny valp så snart som möjligt, detta blev Popper, Jackpack PG, som var 4 veckor när Bellman dog och som kunde fylla det tomrum han lämnat. Vi fick vänta ytterligare 4 veckor på att Popper skulle kunna flytta hem till oss, men hann hälsa på honom ganska många gånger innan dess (22 mil enkel resa).

Jag tror inte att en hund kan ersätta en annan, varje hund är ju en egen individ, men som vi hade bestämt oss för att ha hund så var det bästa för oss att leta upp en ny som vi kunde lära känna medan sorgen efter den första mattades av.

Kommentarer
Postat av: Malin

Russin hade oxå stort rött bandage (på andra benet) när hon var liten..

2007-01-05 @ 15:58:03
Postat av: Cilla

Lilla Zsa-Zsa har äntligen fått tagit av sitt gröna bandage. Tyvärr så får ni klara er utan oss på söndag...;-)Önskar er lycka till !!!

Ha´de
/Cilla & gänget från Ö-o


Skriv ditt meddelande här

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback