Lördag eftermiddag & söndag

Lördagseftermiddagen ägnades åt att ta sig från utställningen (så vi var alltså inte med i gruppfinalen) och hem för att äta nåt snabbt, sen packa in oss, vovvar och föräldrarna i mammas bil för transport till nordöstra hörnet av Skåne. Där fick vi middag hos Peters föräldrar och sen såg vi Aida på Kristianstads teater. Operan Aida är omarbetad till musikal av Elton John och Tim Rice (som också gjort Lejonkungen till musikal) och det var en riktigt bra föreställning. Läs mer här: http://www.aidathemusical.se/

I söndags provade jag en "PARSONS"-prospect, en Subaru Outback. Kul att köra, fullutrustad med allt lull-lull man kan tänka sig, men med sådär lastkapacitet. Fördelarna är 4-hjulsdrift och möjlighet att hänga ett släp på 1520 kg bakom även med vanligt B-körkort, men att lasta in hundarna så att de hamnar utan utsikt kändes inte helt okej.
Funderar mera, har inte sagt ja eller nej ännu...

Efter provturen hälsade Fritz och hans bror Milou på en stund, för trimbordsträning och kloklippning och lite bus med sina nya terrierkompisar. Jonte & Popper tyckte det var lajbans med valparna, men Russin var mest arg för att hon inte fick hälsa på sitt sätt (dvs platta till dem ordentligt så att de vet sin plats...) utan var tvungen att ha koppel på sig och ta det försiktigt. Efter en stund så varvade hon ner och verkade oxå fatta att de faktiskt var små hundar och inte nya leksaker.

Jari har haft hand om Mickey hela helgen. De var på dressyrlagsmönstring i Skabersjö i söndags och Mickey hade skött sig ganska väl. Vi behövde iallafall inte skämmas över honom, även om han hittade på en ny gångart...

Kommentarer
Postat av: Malin

Kan du beskriva den gångarten tack?!

Postat av: Liselotte

Kanske tölt???!!!!

2007-03-21 @ 10:44:31
Postat av: Anette

...inte direkt tölt...
Han slog mot skänkeln och fick ett litet pet tillbaka av spöet, då slog han mot spöet istället och fick ett pet tillbaka. Detta fortsatte tills det sista som hände var ett spö-pet, efter typ en hel diagonal, en kortsida och en långsida. Galoppsprång-bakut-galoppsprång-bakut osv. Hästen ska aldrig få slå sist.

2007-03-21 @ 15:33:36
URL: http://parsonalities.webblogg.se

Skriv ditt meddelande här

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback